Det er lov å drømme

Ikke bare lov men faktisk viktig å drømme!

Hva er det du ønsker, hva er det du vil? Hva er det du har ikke tenkt på i ti år fordi du er redd å oppvekke en gammel lengsel som kan jo ikke bli virkeligheten uansett, så hvorfor bry seg å tenke på det i det hele tatt? Det er vel kanskje det som hindrer de fleste å tilbringe litt tid hverdag med å ligge noensted mykt og behaglig å la seg helt falle i bildene og følelser av en imaginasjon.

En forestilling så å si. Ikke en film du se på kinoen, eller inspirerende bilder du ser på instagram, ikke noen forestilling eller performance på teater men veldig veldig lignende. Bare at denne forestillingen skjer i hodet og kroppen. Ut av alle fantasiene blandet sammen. Å skape seg mellom tankene og bilder i hodet. Faktisk er det sånn at alt en ønsker, som en bil, en kjæreste, en sunn og vital kropp, et fint hus, fantastiske venner, god mat, natur rundt seg, nok penger, ferie ved havet osv. er noe som vi tror skal gjøre oss glad. Er noe som vi tror skal gjøre at vi føler oss bedre. Bedre som trygg, som elsket eller elskende, som lett, sorgløs, fri, fullstendig, inspirert osv.

Derfor er det aldri materielle ting som tilfredstiller oss. Det er alltid følelsen bak tingene. Jeg sier ikke at man ikke skulle ønske seg ting, nei tvert om, det er derfor vi er her og ikke usynlige, kroppsløse vesener. Men uansett så er vi følsomme vesener og det som er det viktigste er at vi har det bra. Og med denne faktoren hjelper imaginasjon: Ikke tenk at det blir bortkastet tid, ikke tenk at det er til barn og late folk. Sett deg ned eller legg deg på sofaen og lukk øyne. Føl kroppen og tenk hvordan du har lyst å føle deg. Hva er det du har faktisk lyst på akkurat nå? Kansje å svømme i turkise, kjølige sjøen mens solen lyser opp øyne dine og bruner pannen og nesa? Kanskje å ligge i armene til kjæresten på en voll med brus og chips og epletreer, noen søte sauer rundt omkring? Kansje en stor tallerken full med laks, potet og brokkoli på båt med god hvitvin og fem morsomme venner og musikk fra platespilleren? I fantasien kan du oppleve alt du vil og du vil se at du kommer til å føle deg kjempebra og forfrisket etter du har øvd deg litt i de gode tankene. Det kan hende at det føles litt rart eller vanskelig i begynnelsen, at du ikke vet hva du skal tenke på eller om det er lov eller noe lignende sorg. Men begynn lett og bare tenk på noe fint, noe du liker, noe som er gøy.

Du vil se at hele dagen blir bedre og at du kommer til å elske minuttene på sofaen når du gjør ingenting enn å drømme om noe fint. Etter hvert så kan du også gjøre det på bussen, banen eller nå du må vente på noen. Det er en kjempebra og svært enkelt tekknikk for å trene ånden, pålegge energien og kreativiteten. Det er en fantastisk tekknik når du prøver å være mindre på telefonen eller datamaskinen. Hvis det er lettere for det så kan du også tenke på ting du har opplevd alrede som var skikkelig fine, eller ta på en avslappende sang eller pianomusikk. Kos deg med dine egne fantasier og vær sikker at det er lov å tenke og drømme om alt som føles bra til deg så lenge du vil!

 

PRESSEKONTAKT

PM-International Norge AS
Inger Sverresson

Mustad Næringspark, Raufossvegen 40, bygn 121
N-2821 Gjøvik

Website: https://www.pm-international.com/no/
E-Mail : service@pm-international.no
Telefon: +47 62 35 70 70