Alt om Skorpioner

Folk som ble født mellom 24.Oktober og 21. November hører til Scorpio, det åttende tegnet av dyrekretsen. Planetene sine er Pluto og Mars. Akkurat som kreft og fisken er Skorpionen en av vannmerkene. Skorpionen er individuell og stridslystne. Han går sin egen individuell vei – kommer hva som helst. Stor overfor en utfordring så er det rett nesten ingen måte å overvinne dem. Ansvarlig for dette er Mars som er kampens planet. Han skulle ikke bli utfordret av svakere tegn – er han i krigersk stemning, vet han ingen nåde. Han har en ivrig selvbevissthet: fornærmelser preller av ham komplimenter ikke rører ham. All den viljestyrken og kampviljen til tross for er skorpionen ofte overraskende medfølende og snill. Han står opp for rettferdighet, gir alle vanskelighetene tappert pannen. Han er også en veldig lojal venn. For folk som er viktig for ham, går han til det ekstreme. Sin strenge og urokkelige naturen viser seg også i familien og blant venner.

Skorpionkvinnen

Var forgjengeren tegn Vekt, som streber etter forsoning og harmoni, astrologiske pendelen svinger nå i nøyaktig motsatt retning: alt eller ingenting, alt eller ingenting – Scorpio kvinne kjenner ingen kompromisser og henne skal gjøre alt for å få sin vilje.

Med absolutt grundighet ser hun inn i dypet – ikke rart at hun finner den svake punkten umiddelbart. Denne enorme intensiteten kan noen ganger virke downright forstyrrende for lettere mennesker.

Dette er skorpionen godt klar over, fordi i hemmelighet så elsker hun å utøve makt over andre. Hennes utrolige ambisjoner gjør skorpionen inn i ekte perfeksjonister: Hvis noe som han skal presentere ikke er passende så kan skorpioen være rasende mot seg selv og andre.

Hvis andre har allerede malt seil, føler Scorpio kvinnen seg bare inspirert egentlig:

Fordi da kan hun med styrke og lidenskap vise at inget er et for høyt mål for henne.

Med vilje og enorm utholdenhet setter hun nesten allt hva hun vil i gang – når hun vil noe, så ønsker hun det riktig. Scorpionen tenderer ikke bare til det ekstreme: Scorpio lever det ekstreme. Derfor kan skorpionen bytte romtemperaturen fra tungsinn til undergang i sekunder. En følelsesmessig berg og dalbane som kan være ganske skremmende for luftige tegn i dyrekretsen som Aquarius eller Skytten. Men skorpionen nyter disse humørsvingninger og føler seg mer levende med dem.

Skorpionkvinne elsker helt eller ikke i det hele tatt, punkt. Og når hun vet en mann hun har lyst på så er det ingen flukt fra hennes mystiske og erotiske aura – med sin egen utholdenhet og viljestyrke griper en Scorpion Lady nesten alltid gjenstand for deres ønske. Følelser er full av lidenskap og går veldig dypt. For ingen andre tegn i dyrekretsen er sex like viktig som for skorpioner. Skorpionkvinnen trenger en likeverdige partner som kan tilby henne paroli: fordi i smug så ønsker hun å la seg gå helt og slippe kontrollen.

Skorpionmannen

Diplomati er ikke hans styrke og ellers er skorpionmannen et stjernetegn på ytterpunktene. Grunnen til det er sin hersker Pluto, oppkalt etter den romerske guden for underverdenen. Han er det eneste tegnet av dyrekretsen, som kommer med en brodd. Men man gjenkjenner den, som i naturen, bare når det er for sent, og når du har angitt skorpion på føttene. Så stikker han. I likhet med sine ørken skorpioner er oppkalt mester i sniking og kamuflasje.

De pleier å oppføre seg heller introvertert og liker ikke å være i sentrum for oppmerksomheten. Men der slutter deres stillferdige egenskaper allerede.

Innunder hans panser er skorpionmenn en fascinerende gjeng med forskjellige egenskaper som kan raskt tiltrekke andre.

Fra sin privilegerte posisjon i bakgrunnen har skorpionen den beste utsikten over andre mennesker. På kort tid ser han gjennom dem sparer noen ganger ikke med kommentarer. Men kompromissløs ærlighet er ikke alles kopp te – og skorpionen oppleves som sårende. Akkurat som i dette eksemplet opplever det skorpionen forresten ganske ofte. Alt eller ingenting er deres motto, og de ofte går på en tynn linje mellom lidenskap og besettelse, oppmerksomhet og kontroll avhengighet, hunger etter makt og avmakt. Hver styrke også kan gjøres om til sin motsatte negativ. Hvem som roter med en skorpionmann, skal ha gode grunner for det, fordi han som en motstander er ikke å bli tatt lett på.

 

 

PRESSEKONTAKT

PM-International Norge AS
Inger Sverresson

Mustad Næringspark, Raufossvegen 40, bygn 121
N-2821 Gjøvik

Website: https://www.pm-international.com/no/
E-Mail : service@pm-international.no
Telefon: +47 62 35 70 70